Szobák: kisház, nagyház

Kisház

Néhány nap a múltban! A vidéki élet szerelmeseinek biztosan különleges érzés lesz kisházunk rusztikus, fagerendás mennyezete alatt ébredni és belekóstolni a vidéki élet minden szépségébe.

A kisház 4 fő elszállásolására alkalmas  Egy franciaággyal és a galérián két különálló ággyal rendelkezik. 

A kisház épületében jól felszerelt és minden igényt kielégítő konyha (múltat idéző sparhelttel), étkező és zuhanyzós fürdőszoba található. A kábel TV és a Wifi mindkét házunkban megtalálható.

Kisházunk vendégei igénybe vehetik a szaunát 1500Ft/ alkalom(2óra) és a fatüzelésű fürdődézsát egyszeri 5000Ft felfűtési díjért. Autóját is biztonságban tudhatja, mert az udvarban zárt parkoló  áll vendégeink rendelkezésére.

A kisház képekben »

Árak

1-2 fő foglalása esetén 10.000 Ft/fő/éj
3-4 fő foglalása esetén a ház ára 25.000 Ft/éj
 

Foglalja le most a kisházat »

Nagyház

Nagyházunkban ötvöződik a régi korok stílusa a mai modern korunk eleganciájával. Berendezési tárgyakkal, bútorokkal, az épület jellegével igyekeztünk megteremteni a meghittséget, nyugalmat, az igazi falusi életérzést.

A nagyház 5 fő elszállásolására alkalmas  Az egyik szoba 3 fős (franciaágy + különálló ágy), míg a másik szoba 2 fős franciaággyal van felszerelve.  A nagyházban tágas nappali van, itt található a kábel TV. Wifi elérés mindkét házunkban megtalálható.

A nagyház épületében jól felszerelt és minden igényt kielégítő konyha (múltat idéző sparhelttel), étkező található. Mindkét szobához külön fürdőszoba tartozik, az egyik fürdőkádas, a másik mozgáskorlátozottaknak és nehezebben mozgó idősebbeknek is könnyen használható zuhanyzós.

A nagyház épületében található szauna  (1500Ft/alkalom) és az udvari fatüzelésű fürdődézsa (5000Ft egyszeri felfűtési díj ellenében) használható. Autóját is biztonságban tudhatja, mert az udvarban zárt parkoló  áll vendégeink rendelkezésére. 

A nagyház képekben »

Árak

1-5 fő foglalása esetén a ház ára 30.000 Ft/éj

Foglalja le a nagyházat »