Tudnivalók

A szállás elfoglalása, elhagyása
A szállás elfoglalása az érkezés napján 14 órától, a szállás elhagyása a távozás napján legkésőbb 10:00-ig történik. Ha ettől eltérő kívánsága van, kérjük, hogy azt foglaláskor a megjegyzés rovatban jelezze. Amennyire csak lehetséges, igyekszünk rugalmasan kezelni az érkezés és a távozás időpontját.

Árak
Az árak a szállás és a szálláshoz kötődő szolgáltatásaink használati díját tartalmazza. Az árak az áfát tartalmazzák.

Kulcsok
A vendégház vendégei saját kulcsot kapnak, amit az itt tartózkodás ideje alatt maguknál tarthatnak. A kulcsok elvesztése esetén a zárcsere a vendéget terheli, melynek díja 20.000 Ft +áfa.

Fizetés és előleg
A foglalás véglegesítése az előleg megfizetésével történik. Előleg címén szállásköltség 40%-át kérjük rendezni, a foglalást követő 3 munkanapon belül a Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett 50800018-15422970 számú számlaszámra. A szállásköltség fennmaradó része a szállás elfoglalásakor készpénzben történik. Amennyiben a fennmaradó szállásköltséget is átutalással kívánja rendezni, kérjük gondoskodjon róla, hogy az átutalt összeg a szállás elfoglalása előtt megérkezzen!

A közlemény mezőben tüntesse fel az Ön nevét, a foglalása kezdő dátumát, a foglalt éjszakák számát, és azt, hogy hány főre foglalja le a szállást. Például: " Nagy Gábor, 2013.08.01., 5 éjszaka, 4fő" Amennyiben az előleg a foglalást követő 3 munkanapon belül nem érkezik meg, foglalását sajnálatunkra törölnünk kell!

Lemondás
Foglalás lemondása: minimum 30 nappal az üdülés megkezdése előtt a foglaló visszafizetésre kerül, 5% kezelési költség levonása után, 30 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem jár vissza! 

Tisztaság és rend
A vendégházakat távozást követően mi takarítjuk ki. A vendégeket minden esetben frissen felhúzott ágyneművel és tiszta törülközőkkel várjuk. A szállás elhagyásakor az ágyneműket kérjük lehúzni és a használt törülközőkkel, konyharuhákkal együtt a fürdőszobában kérjük a földre ledobni. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kár a vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő. 

Udvar, garázs és terasz szabadon használható.

Szemét elhelyezése
A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesbe leheséges. Ha ez az Önök itt tartózkodása alatt megtelne, kérjük ürítsék ki azt a folyosó végén található nagy kukába. Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található.
 
Fűtés
A nagyház központi fűtéssel rendelkezik melyet faelgázosító kazán lát el. A szálláshely hőmérséklete a központi szabályozóval állítható. A kisházban fatüzelésű központi fűtés (sparhelt) található, melyet a vendégeknek saját maguknak kell rakni.
 
Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek saját magukról gondoskodnak (igény esetén étkezést tudunk biztosítani). Főzésre villanytűzhely, sütésre villanysütő áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyakat! Kérjük a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, étkezőben tegyék.
 
Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát, valamint a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartását!
A ház új bútorokkal van berendezve, kérjük vigyázzanak épségükre. A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket stb. ne vegyék le vagy el a helyükről. A benti berendezési tárgyakat (ágy, matrac, ágynemű stb.) ne vigyék ki az épületből. A vendégházban lévő berendezést csak a tulajdonos előzetes hozzájárulásával lehet áthelyezni. A szállásadó nem vállal felelőséget a nem rendeltetésszerü használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kár a vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő.
 
Szauna, fürdődézsa
A szaunát és a fürdődézsát minden vendégünk saját felelősségére és egészségi állapotának megfelelően használja.

Dohányzás
A vendégház teljes területén TILOS a dohányzás! Dohányzásra kizárólag az udvaron az erre a célra kijelölt helyen van lehetőség!

Gyerekbarát szállás
A 0-3 éves korú gyerekeknek kiságyat biztosítunk. Továbbá asztalra rögzíthető etetőszéket, magasító párnát, gyerekágyneműt, gyerek étkészletet biztosítunk. Rajzeszközök és mesekönyvek is várják a gyerekeket.

Tűzrakás-bográcsozás
Tüzet rakni csak a kijelölt helyen (szalonnasütő) a mindenkori  tűzvédelmi szabályok betartásával! A rendelkezésre álló tüzifán és papiron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos! Használat után szabad tüzet, parazsat őrizetlenül ne hagyjanak hátra. Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották.

Értéktárgyak
Kérjük ügyeljenek értéktárgyaikra! A tulajdonos, a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, személyes tárgyak eltünéséért nem vállal felelőséget! A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a károkozó vagy annak törvényes képviselője anyagi felelőséggel tartozik. Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a vendégház tulajdonosát és a gondnokot azonnal tájékoztatni kell!
 
 
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet észlelnek az esetleges károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak vagy a gondnoknak haladéktalanul jelezni!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyugalmukat és pihenésüket semmilyen körülmény se zavarja. Azonban ha esetlegesen bármi zavaró tényezőt észlelnek, ugyancsak kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a következő telefonszámok valamelyikén: + 36 (20) 923 3091 vagy +36 (20) 852 1559